Snoey Generators Rockanje lid van Verhurend Nederland

Terug naar overzicht

Bij Snoey Generators kunt niet alleen terecht voor het huren van een (mobiele) generatorset(s) of lichtmast(en) maar ook kunt u via onze verkoop afdeling een generatorset of lichtmast aanschaffen.
Het is belangrijk om een betrouwbare verhuurpartner te vinden die werkt volgens de juiste wet- en regelgeving. Daarom is Snoey Generators aangesloten bij Verhurend Nederland.


Branchevereniging Verhuursector

Verhurend Nederland is de branche vereniging voor de Nederlandse Verhuursector. De leden leveren uiteenlopende diensten en machines, maar doen dit allen op basis van verhuur. Het doel van de organisatie Verhurend Nederland is het samenbrengen verhurende organisaties, het delen van kennis en kunde met betrekking tot de verhuurbranche en informeren over relevante ontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid, innovaties, veiligheid en wet- en regelgeving. Leden blijven op de hoogte door deelname aan kennis en netwerkevents, door de nieuwsbrief en verschillende relevante artikelen over onderwerpen als duurzaamheid, HR, regelgeving, innovatie, veiligheid, maar ook sales en fiscale thema’s.


Zekerheid en kwaliteit

Leden van Verhurend Nederland staan voor veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid. Snoey Generators heeft ruim 30 jaar ervaring en beschikt over een ruim assortiment aan generatorsets en lichtmasten.
Voor de huren hiervan bent u dan ook bij Snoey Generators Rockanje aan het juiste adres.

Voor meer vragen over ons verhuurproces kunt u contact met ons opnemen via de website of telefoon, wij helpen u graag in het vinden van uw juiste stroombehoefte.


Verhurend Nederland : www.verhurendnederland.nl